donderdag 19 december 2013

Modemuseum Antwerpen

Dinsdag bezocht ik samen met enkele klasgenoten Antwerpen. We kozen ervoor om het modemuseum te bezoeken. We hadden verwacht dat we zowel mode van vroeger als nu zouden terugvinden, maar dit was niet het geval. Het was allemaal heel recent, op enkele kostuums voor een project van de laatstejaars na. Het was wel totaal anders dan ik had verwacht. Maar meer informatie en foto's kun je binnenkort terugvinden onder het tabblad 'De Cultuurkalender'.

IJssculpturenfestival Brugge

Afgelopen weekend ben ik naar Brugge geweest. Hier bezocht ik het ijssculpturenfestival. Ik had het iets groter verwacht. Het was erg mooi, maar je was snel rond. Wel eens de moeite als je het nog nooit gezien hebt. Meer informatie en foto's volgen nog onder het tabblad 'De Cultuurkalender'.

dinsdag 3 december 2013

Fietsen voor Haiyan 21-21

Op woensdag 11/12 fiets ik samen met enkele medestudenten van de Opleiding Lager Onderwijs te Sint-Niklaas, van Sint-Niklaas naar Brussel én terug (op 12/12) voor het goede doel. Wij steunen hiermee Haiyan 21-21.


http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/Tyfoon/131113_1212ActieFilipijnen

Barokdansvoorstelling Sémélé

Met een beetje vertraging toch al een kort berichtje over de barokdansvoorstelling Sémélé waar ik zondag naar heb gekeken.

Deze barokdansvoorstelling was voor mij iets totaal nieuw. Ik denk dat klassiek toch niet helemaal aan mij besteed is. In het begin was ik niet echt mee met het verhaal. Naar het midden en de einde van de voorstelling begon ik het verhaal te begrijpen dat via muziek, zang en dans werd voorgesteld.
Voor een stuk heb ik er wel van genoten, maar het is niet echt mijn ding.
Meer informatie volgt nog onder 'De cultuurkalender'.

Voorlopig kan je al op deze website terecht... ;-)

http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/barokdansvoortelling-semele/82d5e355-b1f2-4a44-9399-e10dc92a2fe9